PERSONVERNERKLÆRING– Big Bertha Original NO
GRATIS LEVERING Spar ekstra 100kr - sett inn koden 'ORIGINAL5' GRATIS LEVERING Spar ekstra 100kr - sett inn koden 'ORIGINAL5'

PERSONVERNERKLÆRING

Informasjonskapsler

Vi samler inn informasjon om kundene våre via serverlogger, informasjonskapsler, bestillingsskjemaer og konkurranser. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen din av nettsteder du besøker. De er mye brukt for å få nettsteder til å fungere, eller jobbe mer effektivt, samt for å gi informasjon til eierne av nettstedet. Informasjonen samlet på denne måten kan brukes til å identifisere deg med mindre du endrer nettleserinnstillingene. Ingen av informasjonskapslene våre lagrer kreditt-/debetkortinformasjon eller passorddetaljer.

Tabellene nedenfor forklarer informasjonskapslene vi bruker og hvorfor.

Strengt nødvendig/funksjonalitet

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at du skal være i stand til å bevege deg rundt på nettstedet og bruke funksjonene der, som for eksempel tilgang til sikre områder på nettstedet. Uten disse informasjonskapslene kan tjenester du har bedt om, som handlekurver eller fakturering, ikke leveres.

Checkout, Checkout_token, tracked_start_checkout, husk_meg, _shopify_y, _orig_referrer, safe_customer_sig, _landing_page, _y, _s, _shopify_s, _shopify_fs, _shopify_sa_p, bk_abtest_last_chang_time, distinct_id, _shopify_ga, cart, cart_sig_session_sig_s

Disse informasjonskapslene er innebygd i shopify og er påkrevd for at den skal fungere.

Ved å bruke nettstedet, samtykker du i at vi kan plassere denne type informasjonskapsler på enheten din.

 

Informasjonskapsler for målretting eller markedsføring

Disse informasjonskapslene brukes til å sende deg annonser som er relevant for deg og dine interesser. De brukes også til å begrense antall ganger du ser en annonse, og for å bidra til å måle effektiviteten av en reklamekampanje. De plasseres av annonseringsnettverk eller tilknyttede selskaper med vår tillatelse. De husker at du har besøkt en nettside, og denne informasjonen deles med andre virksomheter, som for eksempel annonsører. Ved å bruke nettstedet, samtykker du i at vi kan plassere denne typen informasjonskapsler på enheten din . Hvis du ønsker å deaktivere noen av disse informasjonskapslene, kan du se tabellen nedenfor og delen nedenfor med overskriften "Hvordan begrense eller blokkere informasjonskapsler" for mer informasjon.

_gat, _gid, _ga, doubleclick, getclicky, sdk-cdn. beeketing.com, facebook.com, bing.com,

 

Slik begrenser eller blokkerer du informasjonskapsler

Hvis du ønsker å begrense eller blokkere informasjonskapslene som er satt av nettstedet vårt, eller et hvilket som helst annet nettsted, kan du gjøre dette gjennom nettleserinnstillingene dine. Du finner informasjon om hvordan du gjør det under Hjelp-funksjonen i nettleseren. Hvis du vil finne ut mer om informasjonskapsler, inkludert hvordan du ser hvilke informasjonskapsler som er satt, og hvordan du kan håndtere og slette dem, kan du gå til www.allaboutcookies.org.

Du kan også besøke,

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å gå til Digital Advertising Alliance bortvalgsportal på: http://optout.aboutads.info/.

Det kan også være lurt å besøke https://www.youronlinechoices.com/nor/dine-valg for å lære mer om informasjonskapsler på enheten din som er sattt av andre selskaper, og velge dem bort hvis du ønsker det.

Imidlertid, hvis du bruker nettleserinnstillingene dine for å blokkere alle informasjonskapsler (inkludert strengt nødvendige slike), er det ikke sikkert at du får tilgang til hele eller deler av nettstedet vårt. Med mindre du har justert nettleserinnstillingen slik at den avviser informasjonskapsler, vil systemet vårt utstede informasjonskapsler så snart du besøker nettstedet vårt.

Innholdet i denne erklæringen er kun til generell informasjon og bruk. Disse informasjonskapslene kan endres uten varsel. Du erkjenner at denne informasjonen kan inneholde unøyaktigheter eller feil og kan endres, og vi utelukker uttrykkelig ansvar for slike unøyaktigheter eller feil i den utstrekning loven tillater det.

 

PERSONVERNERKLÆRING

Bigberthaoriginal.no er forpliktet til å opprettholde kundens personvern. Ta deg tid til å gå gjennom denne kunngjøringen som forklarer hvilken informasjon vi samler inn om deg, hvordan vi bruker den, og rettighetene dine. GHS Retail ltd ("Bigberthaoriginal.no", "vi" eller "oss") er databehandleren av personopplysningene som er samlet inn via eller i forbindelse med Bigberthaoriginal.com og enhver tilknyttet app ("nettstedet").

Hvilke personopplysninger samler vi inn om deg?

Vi samler inn personopplysninger fra deg når du gir dem direkte og gjennom din bruk av nettstedet. Denne informasjonen kan omfatte:

 • Informasjon du gir oss når du bruker nettstedet vårt (f.eks. navn, kontaktinformasjon, produktanmeldelser);
 • Transaksjons- og faktureringsinformasjon, hvis du kjøper fra oss eller bruker nettstedet vårt (f.eks. Kreditt-/debetkortinformasjon og leveringsinformasjon);
 • Registrering av interaksjonene dine med oss (f.eks. Hvis du kontakter vårt kundeserviceteam, kan du samhandle med oss på sosiale medier);
 • Informasjon du gir oss når du deltar i en konkurranse eller i en undersøkelse;
 • Informasjon samlet inn automatisk ved hjelp av informasjonskapsler og andre sporingsteknologier (f.eks. Hvilke sider du har sett, og om du klikket på en lenke i en av våre e-postoppdateringer). Vi kan også samle informasjon om enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet vårt; og
 • Annen informasjon som er nødvendig for nettstedet, for eksempel kan vi få tilgang til din lokalisering hvis du gir oss samtykke til det.

Hva bruker vi disse personopplysningene til?

Avhengig av hvordan du bruker nettstedet vårt, dine interaksjoner med oss og tillatelsene du gir oss, inkluderer formålene hvor vi bruker dine personopplysninger:

 • For å fullføre bestillingen din og sikre tilfredshet med den.
 • For å administrere og svare på spørsmål eller klager til vårt kundeserviceteam.
 • For å tilpasse nettstedet til deg og vise deg innhold vi tror du vil være mest interessert i, basert på surfeaktiviteten din.
 • For å forbedre og vedlikeholde nettstedet, og overvåke bruken.
 • For markedsundersøkelser kan vi for eksempel kontakte deg for tilbakemelding om våre produkter.
 • For å sende deg markedsføringsmeldinger og vise deg målrettet annonsering, der vi har ditt samtykke eller på annen måte har lov til det.
 • For sikkerhetsformål, for å etterforske svindel, og der det er nødvendig for å beskytte oss selv og tredjepart.
 • For å overholde våre juridiske og lovmessige forpliktelser.

Vi stoler på følgende juridiske grunnlag, i henhold til personvernlovgivning, for å behandle dine personopplysninger:

 • Fordi behandlingen er nødvendig for å utføre en kontrakt med deg, eller ta skritt før vi inngår en kontrakt med deg (f.eks. Når du har kjøpt noe hos oss, bruker vi dine personopplysninger til å behandle betalingen og fullføre bestillingen din).
 • Fordi vi har fått ditt samtykke (f.eks. Der du kontakter oss med et spørsmål, hvor du legger til valgfri informasjon i kontoprofilen din, eller hvis du samtykker i å motta markedsføring fra oss).
 • Fordi det er i våre legitime interesser som leverandør av e-handel å opprettholde og markedsføre våre tjenester. Vi søker alltid å forstå mest mulig om kundene våre, for å tilby de beste produktene og kundeopplevelsen. Vi bruker informasjon om deg for å skreddersy ditt syn på nettstedet, for å gjøre det mer interessant og relevant med hensyn til produktene og tilbudene som vises.

Markedsføring

Vi liker å kommunisere med kundene våre, og avhengig av markedsføringspreferanser kan vi bruke dine personlige data til å sende deg markedsføringsmeldinger via e-post. Noen av disse meldingene kan være skreddersydd til deg, basert på din forrige surfing eller kjøpsaktivitet, og annen informasjon vi har om deg.

Hvis du ikke lenger ønsker å motta markedsføringskommunikasjon fra oss (eller ønsker å melde deg inn igjen!), kan du når som helst endre preferansene dine ved å kontakte oss (detaljer nedenfor), eller klikke på koblingen 'avmelding' i en e-post. Hvis du melder deg ut av markedsføring, må du være oppmerksom på at vi fremdeles kan kontakte deg med servicemeldinger fra tid til annen (f.eks. Bestillings- og leveringsbekreftelser, og informasjon om dine juridiske rettigheter).

Du kan også se annonser for nettstedet vårt på tredjeparts nettsteder, inkludert på sosiale medier. Disse annonsene kan være skreddersydd for deg ved hjelp av informasjonskapsler (som sporer din nettaktivitet, slik at vi kan vise annonser til kunder som har besøkt nettstedet vårt, "retargeting"). Når du ser en annonse på sosiale medier, kan dette skyldes at vi har engasjert det sosiale nettverket for å vise annonser til våre kunder, eller brukere som samsvarer med den demografiske profilen til kundene våre. Hvis du ikke lenger ønsker å se noen skreddersydde annonser, kan du endre informasjonskapsel- og personverninnstillingene i nettleseren din og disse tredjeparts nettstedene.

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

 

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å gå til Digital Advertising Alliance bortvalgsportal på: http://optout.aboutads.info/.

 

Hvem deler vi disse personopplysningene med?

Vi deler kundenes personopplysninger med tredjepart under følgende omstendigheter:

 • Med andre virksomheter i vår gruppe av selskaper, når det er nødvendig for å drive nettstedet.
 • Med våre leverandører og tjenesteleverandører som jobber for oss, for eksempel betalingsbehandlere og leveringsfirmaer.
 • Med våre profesjonelle og juridiske rådgivere.
 • Med tredjeparter som driver med forebygging og avdekking av svindel.
 • Med rettshåndhevelse eller andre myndigheter, for eksempel for å rapportere om svindel eller som svar på en lovlig anmodning.
 • I tilfelle vi selger forretningsmessige eiendeler, kan personopplysningene til kundene våre bli gitt til en potensiell kjøper. I dette tilfellet vil vi gjøre rimelige forsøk på å sikre at kjøperen er bundet av vilkårene i denne personvernerklæringen.
 • Ellers der vi har ditt samtykke eller det på annen måte er lovlig tillatt å gjøre det.

Lagring og oppbevaring

Vi bruker tjenesteleverandører basert over hele verden. Følgelig kan personopplysningene dine behandles i land utenfor Europa, inkludert i land der du kan ha færre juridiske rettigheter med hensyn til opplysningene dine enn du har i henhold til lokal lovgivning. Hvis vi overfører personopplysninger utenfor Det europeiske økonomiske området, vil vi, som påkrevd i gjeldende lov, sørge for at personvernets rettigheter er tilstrekkelig beskyttet av passende sikkerhetstiltak, særlig EUs standard avtaleklausuler. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om disse sikkerhetstiltakene.

Vi vil oppbevare dine personopplysninger så lenge vi trenger det til de formålene som er beskrevet ovenfor, og derfor vil denne perioden variere avhengig av interaksjonen din med oss. For eksempel, hvis du har foretatt et kjøp hos oss, vil vi føre oversikt over kjøpet ditt i den perioden som er nødvendig for fakturering, skatt og garanti. Vi kan også føre en oversikt over korrespondanse med deg (for eksempel hvis du har klaget på et produkt) så lenge som det er nødvendig for å beskytte oss mot et juridisk krav. Der vi ikke lenger har behov for å oppbevare personopplysningene dine, vil vi slette dem. Vær oppmerksom på at der du melder deg ut av markedsføringskommunikasjonen, vil vi beholde e-postadressen din for å sikre at vi ikke sender deg markedsførings-e-poster i fremtiden.

Sikkerhet

Dette nettstedet sikrer at data blir kryptert når du forlater siden. Denne prosessen innebærer konvertering av informasjon eller data til en kode for å forhindre uautorisert tilgang. Dette nettstedet følger denne prosessen og bruker sikre metoder for å sikre beskyttelsen av alle kreditt- og debetkorttransaksjoner. Krypteringsmetoder som SSL brukes for å beskytte kundedata når de er på vei til og fra dette nettstedet over en sikker kommunikasjonskanal.

Selv om vi gjør alt for å sikre at personopplysninger til enhver tid er beskyttet fra nettstedet vårt, kan vi ikke garantere sikkerheten og integriteten til informasjonen som er overført til nettstedet.

Barn

Nettstedet vårt er ikke beregnet for, og bør ikke brukes av barn under 18 år. Vi samler ikke bevisst inn personopplysninger fra barn under 18 år.

Informasjonskapsler

Nettstedene våre bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å gi nettstedet funksjonalitet, for å forstå og måle ytelsen, og for å levere målrettet annonsering. Se våre regler forinformasjonskapsler her for ytterligere informasjon om informasjonskapslene vi bruker, og hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler.

 

Rettighetene dine

 

Du har visse rettigheter med hensyn til personopplysningene dine, inkludert retten til tilgang, portabilitet, korrigering og sletting av personopplysninger.

Du har også rett til å innvende mot at dine personopplysninger blir brukt til visse formål, inkludert for å sende deg markedsføring. Se 'markedsføringovenfor, for mer informasjon om hvordan du velger bort markedsføring.

Vi vil etterkomme alle forespørsler om å utøve dine rettigheter i samsvar med gjeldende lov. Vær imidlertid oppmerksom på at det er en rekke begrensninger i disse rettighetene, og det kan være omstendigheter der vi ikke er i stand til å etterkomme forespørselen din. For å komme med forespørsler angående dine personopplysninger, eller hvis du har spørsmål eller bekymringer angående dine personopplysninger, bør du kontakte oss ved å bruke adressen nedenfor. Du har også rett til å kontakte din lokale tilsynsmyndighet for personvern.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål angående noen aspekter av personvernreglene våre, vennligst kontakt oss på telefon/adresse nedenfor:

Telefon: 800 25111800

E-post: order@bigberthaoriginal.no

Adresse: Kundeservice, GHS Retail, Unit 2 Albert Close Trading Estate, Moss Lane, M45 8EH, Storbritannia

Sist oppdatert 15/03/20